Ca elemente reprezentative ale unei case, ferestrele sunt mai mult decât deschideri către lume: designul lor joacă un rol-cheie în determinarea aspectului general al unei clădiri.

Ca parte a fațadei, ferestrele trebuie să îndeplinească mai multe cerințe majore de calitate și securitate – clientul de azi acordă o mare valoare culorii, formei și funcției.

Sistemele de ferestre dezvoltate de Salamander sunt disponibile în aproape toate combinațiile posibile din punct de vedere tehnic și ca opțiuni de proiectare, indeplinind cerinte tehnice riguroase si nevoi de constructie diverse.

Termopane salamander Timisoara

PENTRU O ATMOSFERĂ COMFORTABILĂ

Salamander Streamline AD este alegerea perfectă pentru oricine dorește să facă din fiecare perete un punct de atracție vizuală.

O varietate de geometrii de profil disponibile pentru selecție va transforma casa într-o ambianță elegantă de viață. Cel mai bun: Salamander Streamline AD asigură, de asemenea, un confort sporit și un consum redus de energie semnificativ.

Cea mai recentă tehnologie de ferestre, cu sistem de 5 sau 7 camere, adâncime de construcție de 76 mm și două niveluri de etanșare, promite o izolare termică și fonică optimă și un nivel maxim de securitate.

/// Profil cu 5 sau 7 camere /// Garnitura de oprire /// Adâncime de construcție: 76 mm /// Până la Uw = 0,70 W / (m²K) (cu oțel separat termic) /// Izolarea fonică: până la 47 dB /// Clasa 2 de rezistență la răsturnare /// Domenii de aplicare: ferestre suspendate lateral și inferior, ferestre înclinate și întoarse, uși de intrare și de intrare laterală, uși de rabatare și paralelă

Termopane salamander Timisoara

SECURITATEA ȘI EFICIENȚA ENERGIEI

La cel mai înalt nivel

Cu armăturile sale mari de oțel și designul cu mai multe camere, fereastra atractivă asigură o siguranță sigură.

Cu trei niveluri de etanșare continuă și o adâncime de construcție de 76 mm, Salamander Streamline MD asigură de asemenea o protecție optimă pe tot parcursul anului împotriva influențelor climatice.

Aceasta menține încălzirea și costurile de energie în jos. Fabricate din PVC de calitate superioară, suprafețele Salamander Streamline MD sunt foarte ușor de curățat și menținute.

/// Profil cu 5 camere /// garnitura centrală /// Adâncime de construcție: 76 mm /// Până la Uw = 0,67 W / (m²K) /// Izolarea fonică: până la 46 dB /// Clasa 2 de rezistență la răsturnare /// Domenii de aplicare: ferestre suspendate laterale și laterale, ferestre de înclinare și întoarcere, uși de intrare, uși laterale de intrare și uși glisante și paralele

COMANDA TERMOPAN SALAMANDER

Confortul casei dintr-o perspectiva excelenta

Sistemul Streamline este alegerea perfectă pentru cei care apreciază eleganța în confortul casei. Serile de profile Streamline AD și Streamline MD combină cele mai înalte niveluri de securitate, izolare termică și reducere a sunetului.

În plus, suprafețele ferestrelor din PVC Salamander, rezistente la intemperii și ușor de curățat, stabilesc noi standarde în ceea ce privește durabilitatea     și ușurința în îngrijire. Tot ce trebuie să vă simțiți confortabil acasă în orice fel.