Multi clienti au ramas fideli brandului KÖMMERLING timp de peste 50 de ani.

Marca KÖMMERLING ofera tot ceea ce este necesar pentru o constructie solida si aspectuoasa, cu toate profilele PVC, fabricate in Germania, la Pirmasens si Berlin.

KÖMMERLING prezinta o gama larga de sisteme de ferestre si accesorii, superioare calitativ.

Gama de ferestre si usi de la KÖMMERLING, foarte diversificata, ofera baza pentru solutii creative adaptate in mod specific nevoilor individuale.

Cu incredere, receptivitate si transparenta, marca KÖMMERLING raspunde tuturor provocarilor viitorului, fiind una dintre cele mai longevive solutii in piata de profile din PVC.

Termopane Kommerling Timisoara

Sistemul  76 MD va ofera ferestre si usi ultra-moderne, cu o gama unica de proprietati: o calitate de top, o protectie termica  excelenta si o izolare fonica deosebita, care conduc la reducerea costurilor de energie ale locuintei, oferind in acelasi timp o protectie impotriva intrarii prin efractie.  Sistemul 76 MD poate fi imbunatatit cu proCoverTec –  tehnologie inovatoare de vopsire a suprafetelor, care va ofera ferestre cu o protectie suplimentara la zgarieturi, dar si un aspect unic, matasos al suprafetelor profilelor din PVC.

Gratie adancimii sale de instalare de 76 mm, acest sistem de etansare suplimentara cu garnitura de mijloc ofera fereastra perfecta pentru constructiile care se renoveaza sau constructiile noi. Chiar daca design-ul profilelor PVC este zvelt, acest sistem poate suporta cu usurinta toate variantele de geamuri duble sau triple cu grosimi de pana la 48 mm. Acest sistem ajunge la  valori de izolare termica care anterior au fost atinse numai cu ajutorul  sistemelor cu adancimi constructive de instalare mari. Astfel se ofera solutii pentru montajele standard, cat si pentru variantele speciale: ventilatia integrata, sisteme de placare cu aluminiu intr-o vasta gama de culori.

Cu noul sistem 76 mm de la profine, dumneavoastra investiti intr-o fereastra PREMIUM care va fi apreciata mult timp.

Acest sistem stabileste un etalon din punct de vedere ecologic, deoarece brandul profine a fost primul producator din lume care a fabricat nu numai profile PVC ce contin elemente de extrudare din ferestre reciclate, dar si profile compuse exclusiv cu PVC fara plumb, cu stabilizatori ecologici  si cu stabilizatori bazati pe zinc si calciu. Astfel se garanteaza participarea activa la protejarea mediului inconjurator celor care folosesc produsele profine.

 • Coeficientul de izolare termica standard a ramei ferestrei (profil PVC si armatura)

       Uf = 1.0 W/(m²K), iar pentru varianta proCoverTec (profile

       umplute cu spuma izolatoare)

       Uf = 0.82 W/(m²K), rezultand un coeficient de izolare

       termic al ferestrei de Uw = 0.80 W/(m²K).

 • Sistem de profil cu 6 camere de izolare termica si fonica.

 • Izolare fonica de pana la 48 dB.

 • Adancime constructiva de 76 mm ideala pentru renovari sau cladiri noi.

 • Suporta grosimi de geamuri de la 16 mm pana la 48 mm.

 • Combinatia dintre tocul si cerceveaua standard este de 108 mm.

 • Inaltimea maxima a ferestrei poate sa atinga valoarea de 2.570 mm, atat alb cat si color.

 • Combinatia dintre cercevele si profilul T este de 126 mm.

 • Complet reciclabil.

 • O vasta gama de culori: pana la 88 de variante laminate, pana la 22 de variante proCoverTec, posibilitati nelimitate de culori pentru AluClip.

 • Tehnologii de upgrade precum proEnergyTec si proCoverTec.

 • Solutii de ventilare.

 • Sistem complet de placare cu aluminiu.

Termopane Kommerling Timisoara

Descoperiti viitorul cu noul Sistem PREMIUM 88 mm, total reproiectat, de la profine: tehnologie complexa cu 7 camere, avand o adancime constructiva de 88 mm atat in toc cat si in cercevea, dimensionate astfel incat sa asigure o termoizolatie fara egal. Confortul este imbunatatit prin coeficienti de transfer termic ai profilului Uf superiori care asigura temperaturi ridicate la nivelul suprafetelor si reduc pericolul de formare a condensului.

Profilele sistemului ofera o termoizolatie suplimentara chiar si in varianta standard (doar profil PVC si armaturi), avand si garnituri inovatoare în faltul de cercevea si de toc. Acest tip de profil este recomandat pentru casele pasive avand un coeficient de izolare termica a ferestrei de Uw = 0.72 W/(m²K); in plus sistemul prezinta o stabilitate extraordinara pentru spatiile vitrate mari.

Legatura dintre cele doua sisteme de 76 mm si 88 mm este nivelul de compatibilitate prin utilizarea armaturilor identice, a garniturilor si a profilelor de legatura. Tehnologiile de upgrade optionale sunt: AluClip, AluClip Pro, AddOn si proEnergyTec .
Proiectantii nostrii lucreaza continuu la noile generatii de produse cu caracteristici optime, care stabilesc standarde in ceea ce priveste conservarea resurselor energetice.

Cu sistemele inovatoare de profile, oferim solutii care imbina intr-un mod armonios atat functionalitatea cat si designul ferestrei, punand la dispozitia arhitectilor si a cumparatorilor, o vasta gama de culori.
Profine ofera, pentru ferestrele cu suprafete placate metalic, ceva special in comparatie cu placarile din aluminiu conventionale. Noul Sistem 88 AluClip Pro (placare cu aluminiu cu design si rezistenta deosebita la incovoiere) folosit cu proEnergyTec (gama de profile extrudate impreuna cu spuma poliuretanica izolatoare) combina eficienta energetica a profilelor din PVC cu stabilitatea deosebita a materialelor din aluminiu si este recomandat pentru o pierdere cat mai mica de energie termica.

 • Valoare de izolare termica a sistemului in varianta standard (doar profil PVC si armaturi) este Uf = 0.95 coeficientul de izolare termica al ferestrei este Uw = 0.72 W/(m²K), compatibil cu standardele casei pasive.

 • In varianta cu tehnologiile proEnergy Tec si AluCip Pro, coeficientul sistemului este Uf = 0.79 W/(m²K).

 • Tehnologie a profilului cu 7 camere de izolare termica si fonica.

 • Sistemul 88 mm ofera posibilitatea spatiilor vitrate mari datorita adancimii constructive si a stabilitatii profilului.

 • Sisteme de imbunatatire termica si fonica proEnergy Tec si AluClip Pro (placare cu aluminiu).

 • Reducerea riscului de aparitie a mucegaiului prin coeficienti de izolare termica superiori.

 • Libertatea realizarii propriului design unic si personal al ferestrelor.

 • Complet reciclabil.

 • Certificat GreenLine.

COMANDA TERMOPAN KOMMERLING
DESCARCA PALETA DE CULORI COMPLETA