Prin intermediul ferestrelor din cadrul gamei de sisteme de profiluri GEALAN din ultima generație, evolutia merge dincolo de simpla imbunatatire a aspectului.

Geometriile rafinate și elaborate până în cele mai mici detalii ale profilurilor respectă toate cerințele de natură tehnică: indiferent dacă este vorba despre termoizolație, fonoizolație sau despre protecția împotriva pătrunderii prin efracție.

 De asemenea, in ceea ce priveste aerisirea – ferestrele din profiluri din material plastic GEALAN respectă cele mai noi standarde.

Termopan gealan Timisoara

Eficiența economică ca principiu

Sistemul de profiluri S 8000 IQ demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN.

Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime constructivă de 74 mm – pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre.

  • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună

  • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel

  • Geometria profilurilor bazată pe utilizarea rațională a materialelor protejează resursele și prin aceasta, mediul înconjurător

  • Un singur element de rigidizare din oțel pentru ramă, cercevea și stâlpi

  • Opțional, climat interior îmbunătățit și confort ambiental sporit datorită sistemului brevetat de ventilație GECCO – pentru o circulație controlată a aerului între exterior și interior

  • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

Termopan gealan Timisoara

Protecție împotriva pătrunderii prin efracție cu sistemul S 7000 IQ

Sistemul de profiluri S 7000 IQ dispune de o adâncime constructivă de 74 mm. Structura interioară sofisticată până la cel mai mic detaliu a celor cinci camere previne formarea punților termice, optimizând în acest mod capacitatea de izolare termică.

Suplimentar, opritorul garniturii mediane este prevăzut cu goluri. Astfel, pachetul de profiluri dispune și în zona falțului de cinci camere continue.

Coeficientul U testat al combinației de profiluri, inclusiv elementele standard de rigidizare din oțel cu un coeficient Uf = 1,2 W/(m²K) este extrem de scăzut.

  • Prin intermediul „profilului de siguranță S 7000 IQ”, GEALAN oferă și protecție împotriva pătrunderii prin efracție.

  • Adâncimea de construcție de 74 mm a profilului, grosimile distinctive ale materialelor și opritorul garniturii mediane ca barieră suplimentară reprezintă argumente constructive și convingătoare în ceea ce privește siguranța.

  • La acestea se adaugă și îmbinarea sigură cu ajutorul șuruburilor a elementelor de feronerie la nivelul ramei oarbe.

Gama de culori Gealan – folieri  profile

termopan trocal timisoara

Ce este acrylcolor?

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru.

Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Prin utilizarea acestei tehnici se stabilesc noi standarde: rezultatul este reprezentat de caracteristici inegalabile ale culorilor și o rezistență a culorii timp de mai mulți ani.

Ferestrele din profiluri acrylcolor îndeplinesc, de asemenea, cele mai ridicate cerințe din punct de vedere tehnic și funcțional.

COMANDA TERMOPAN GEALAN

Culorile Gealan au o gama dedicata fiecarui tip de profil.

Vino la noi sa iti recomandam profilul potrivit proiectului tau si sa alegi culoarea preferata pentru el.